Καλό ταξίδι σ. Θανάση Τσουκνίδα

Με απέραντη θλίψη πληροφορηθήκαμε το πρωί της 1ης Ιουλίου τον θάνατο του σ. Τσουκνίδα. Τον Θανάση τον γνωρίσαμε στην ΑΣΟΕΕ, με την ντουντούκα του συλλόγου στην πρώτη γραμμή των πορειών του πανεκπαιδευτικού κινήματος του ’06-’07 και πορευτήκαμε μαζί τον Δεκέμβρη του ’08, στις αντιμνημονιακές συγκεντρώσεις και στις πλατείες, στις κινητοποιήσεις για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, στην διοργάνωση του αντιΕΕ Φόρουμ το ’15, στην συγκρότηση της Πρωτοβουλίας για την Κομμουνιστική Αριστερά, στην ίδρυση της Λαϊκής Ενότητας.

Από τα εφηβικά του χρόνια o Θάνος στρατεύτηκε στην Αριστερά, με την ορμή του ανθρώπου που παλεύει για τα δίκαια της νεολαίας και του λαού, πάντα παθιασμένος με ότι καταπιανόταν. Ένας γνήσιος άνθρωπος που μίλαγε ανοιχτά για τις συμφωνίες και τις διαφωνίες του, ειλικρινής, ορμητικός, με το θάρρος της γνώμης του και σταθερή πηγή γέλιου. Θα τον θυμόμαστε με το μεγάλο χαμόγελο του, πάντα στη πρώτη γραμμή των αγώνων.

Η σκέψη μας τούτες τις ώρες είναι στους οικείους του, στην οικογένεια του, στους φίλους του, στους συντρόφους της Αριστερής Ανασύνθεσης. Τα μέλη της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ εκφράζουμε την οδύνη μας για τον άδικο πρόωρο χαμό ενός νέου αγωνιστή, ενός νέου συντρόφου.

Κουράγιο και δύναμη σε όλους

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *